Vinilos decorativos para paredes

Videojocs per dinamitzar les teves parets
L’entreteniment que ofereixen els vídeos jocs, traspassa les fronteres dels nens i arriba fins als adults. Alguns compten amb més acceptació que altres, i es fa divertit per als seus jugadors tenir fora d’una pantalla una representació del seu alegre atracció. 
Des del primer joc de ping-pong d’Atari fins als més desenvolupats i actuals jocs en 3D s’han generat tota una gamma d’experiències que ha fet que més d’una persona senti com a pròpia la virtualització de l’entreteniment. 
Másquevinilo ofereix una varietat de dissenys amb motius de vídeo jocs, selecciona els que són de la teva preferència i juegua també amb la imaginació que desperten a observar-los.Vegem alguns.

Comencem amb el que probablement és el personatge més famós dels videojocs en la història. Mario Bross. Imprescindible per a qualsevol jugón. Aquest vinil és adequat per a habitacions infantils o fins i tot per decoracions desenfadades.
VID21
Aquest model és per a aquestes persones més Geek que recorden els moments viscuts jugant a Atari a Space Invaders. Espectacular.
VID13
Sempre hi ha un vinil per a cada persona o per a cada tipus de decoració i per descomptat no ens oblidem dels jugadors més hardcore i et proposem aquest vinil decoratiu amb el logotip del mundialment conegut World of Warcraft.
VID6
Un dels videojocs amb més èxit i influència en els darrers anys ha estat la saga Call of Duty.Jugada línia diàriament per milions de jugadors a tot el món. Disposem de diversos vinils en aquesta temàtica i aquí et presentem un d’ells.
VID20
Aquest és un dels meus preferits, Minecraft proposa una manera de joc diferent, sobreviure pels teus propis mitjans en un món hostil a partir dels recursos que trobis. Una revolució jugable i un èxit de vendes. Qualsevol amant de Minecraft estaria encantat de comptar amb el logo del joc en la seva paret. Preciós.
VID1
I finalment per als petits i per als no tan petits un altre èxit mundial de vendes. Angry Birds va ser una revolució en dispositius mòbils i nosaltres et portem una revolució per a la teva paret.
VID7
Ens acomiadem ja no sense abans comentar-vos que qualsevol vinil que vulgueu podem realitzar així que no dubteu a contactar amb nosaltres i no oblideu deixar les vostres impressions en els comentaris. Salutacions.